h1

duduk di depan

May 12, 2013

Hayu atuh Kompasianer Bandung,

urang sasarengan nyerat blog nganggo

Basa Sunda yu?

14 February 2013

Taksi ka Airport Lalaki ginding make setelan jas bulao, tumpak taxi ka airport.Ilaharna supir taxi, sok ngajak ngobrol panumpangna. Bade angkat kamana pa? , supir taxi ngamimitian obrolan. Ka Surabaya , jawab si …

Karuhun Ciwidey Komentar

08 February 2013

C A I kinanti Eta mah CAI ti gunung, asal ti SA’AB jaladri, peuting sumawonna beurang, estu henteu pisan cicing, gawena neangan jalan, PERJALANAN geusan balik. Ngocor nyukcruk-nyukcruk gunung, nyusukan malipir pasir, …

Ridwan Firdaus Komentar

27 November 2012

Ari usum hujan sok inget keur di ledeng. Hujan gede bari jalan gang laleueur, matak paur. Isuk-isuk sok seger rarasaan teh tapi gang mah tetep leueur. Nudaragang ge rada hati2 lempang …

wawan smsr Komentar


Kompasiana

Advertisements
%d bloggers like this: